Minun päiväni


Minun päiväni

Heipsan!

Olen pitkään halunnut tehdä tästä kyseisestä aiheesta postausta, joten nyt sain aikaiseksi toteuttaa kyseisen postauksen! Kerrankin on nyt ollut hyvin aikaa tehdä postauksia töistä huolimatta.
Tämän viikon aikana on tulossa ainakin yksi postaus, mitä olen jo suunnitellut. Minulle voi ehdottaa postaus ideoita ja toteutan ne varmasti. Kertokaa ihmeessä mitä piditte tästä postauksesta!


8:30 Herään kellon soittoon. Sammutettuani herätyskellon, jään hetkeksi makoilemaan sängylle selailemaan sosiaaliset mediat.
















8:40 Menen vessaan pesemään hampaat ja naaman. Kuvassa näkyy, mitä tuotteita käytän ihonhoidossa.
















8:45 Keitän itselleni kahvia ja samalla annan kissalle ruokaa. Kahvia odotellessa valmistan itselleni aamupalaa. Aamupalaksi tykkään syödä puuroa, leipää tai munakasta. Tänään päätin nyt syödä pari leipää.

 


9:00 Aloitan meikkaamaan. Meikkaamiseen pitää olla reilusti aikaa, sillä minulla kestää tosi pitkään, kunnes olen saanut meikkattua itseni. Kuvasta näkee, että NYX- merkkisiä meikkejä tykkään käyttää tosi paljon. Meikkaamisen jälkeen valitsen päivän asun. Tänään asuna oli valkoiset farkut, harmaa neule, bomber-takki ja mustat saappaat.
















10:20 Laitan suoristusraudan tulille. Suoristusraudan lämmetessä, menen vessaan selvittämään takut hiuksista. Suoristuksessa käytän cutrin- merkkistä lämpösuojaa.
















10:39 Serkun kanssa lähdin käymään Karttulassa ruokkimassa kissat.

11:30 Vihdoin lähdettiin ajamaan kohti Ikeaa ostamaan minulle yöpöytää ja pari sisustus juttua. Yöpöytä ja sisustus jutut tulevat näkymään seuraavassa postauksessa, jossa esittelen oman huoneeni.

12:05 Saimme vihdoin ja viimein ostokset autoon ja oltiin valmiita lähtemään kotia kohti.

13:00 Kotiin päästyämme serkkuni alkoi kasaamaan yöpöytää samalla, kun itse riensin keittämään meille kahvia. Kasaamisen jälkeen hengailimme hetken ja jutusteltiin kaikesta.

13:30 Päätimme lähteä käymään mummon ja ukin luona piristämässä heidänkin päivää. Tänään meillä on ollut tosi levoton päivä, ettei mitään rajaa :).

14:43 Oli aika lähteä ripsihuoltoon. Ripsiä oli jo lähtenyt viimeisen kuukauden aikana tosi paljon, joten oli aikakin huoltaa ripset kuntoon.

16:37 Vihdoin saimme ripset kuntoon. Se iloisuuden ja onnellisuuden tunne, kun ripset on taas kunnossa! Lähdin sitten ulos odottelemaan kyytiä kotia kohti.

17:00 Pitkän päivän jälkeen tuli helpottunut olo, kun pääsi kotiin ja omaan sänkyyn lepäilemään.

17:10 Hetken rentoutumisen jälkeen riensin kuumaan suihkuun.

18:00 Suihkun jälkeen levitin uutta kerrosta itseruskettavaa. Itseruskettavana käytän Sunkissed merkkistä. Levityksen jälkeen tein itselleni kupin teetä ja luin JHT:n kirjaa.






20:00 Oli Jane the virgin- sarjan vuoro. Siis minä katson telkkaria tosi tosi harvoin.

21:00 Sarjan jälkeen ruokin kissan ja laitoin kahvin valmiiksi, että aamulla tarvitsee vain painaa virtanäppäintä.

21:05 Menen sänkyyn lukemaan JHT:n kirjaa ja selaan ennen nukkumaan menoa kaikki sosiaaliset mediat.

22:30 Viimein irtaudun puhelimesta ja maltan mennä vihdoin nukkumaan.














Kommentit

Suositut tekstit