Elokuun Bette Box!

Tervehdys kaikille näin lauantai päivänä! Tähän aikaan kuusta on Bette box:in sisällön paljastus. Bette Box on jotain niin täydellistä, mitä nainen voi saada. On ihanaa kokeilla uusilta merkeiltä tuotteita, mitä ei ole aiemmin kokeillut.
Mutta, mennään kurkkaamaan mitä boxin sisällöstä löytyykään.


Ensimmäisessä kuvassa tuotteina ovat Manna Kadar meikinpohjustusvoide. Tämä tuote toimii tosi hyvin silmä- että huulimeikin pohjustajana, peiteaineena ja korostuksena. Tykkään tuotteesta tosi paljon. Levitän tuotetta aina silmien alle, otsaan, nenänvarteen ja leukaan ennen meikkivoidetta. Tuotteen voi tilata osoitteesta www.mannakadarcosmetics.com . Tuotteelle hinta on $25 / 25.51g.

Toisena on tuoksunäyte, mikä ei oikein ollut minulle mieleinen tuoksu. Kaikissa tilaamissani bette boxeissa on ollut aina yksi tuoksunäyte, mitkä ei ole olleet minulle ollenkaan mieleisiä.


Seuraavana tuotteena on Helein kauneusravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille. Tuote sopii henkilöille, jotka haluavat tehokkaasti ja monipuolisesti tukea ihon, hiusten ja kynsien heleyttä ja vahvuutta sekä säilyttää nuorekkaan ilmeen. Itse en ole tuotetta vielä testannut, niin minun on paha vielä mennä sanomaan mielipidettä kyseisestä tuotteesta. Ravintolisä sisältää runsaasti B-, C- ja E-vitamiineja, sinkkiä, kysteiiniä ja peltokorteuutetta. Tuotetta on saatavilla apteekeista ja tuotteella hintaa on n. 27€ / 60 tbl.

Toiseksi vielä Lumenen uudestava yövoide. Tykkään tuotteesta tosi paljon, koska se jättää iholle ihanan kosteuden ja pehmeyden. Tuotetta on saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Hinta tuotteelle on 5,90€ / 50 ml.


Viimeisessä kuvassa seuraavana tuotteena on Nivean käsivoide. Kyseistä tuotetta kannan aina mukanani, koska itselläni on aina niin kuivat kädet, niin niitä pitää jatkuvasti rasvailla. Tuote on myös sopivan kokoisessa pakkauksessa, mikä on sitten aina helppo pitää mukana laukussa tai meikkipussissa.Tuotetta on saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.
Hinta tuotteelle on 4,20€ / 75 ml.

Seuraavana on Listerinen suuvesi. Tulee ehdottomasti jokapäiväiseen käyttöön.

Viimeisenä on Iberon ripsentaivutin. Itse en tee tuotteella mitään, koska käytän niitä tosi tosi harvoin, koska käytän ripsienpidennyksiä ripsivärin sijaan. Iberon ripsentaivuttimia on saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Tuotteelle hintaa on n. 4,90€/ kpl.



Tässäpä nyt olisi tämän kuun Bette Box. Mitä mieltä olitte Boxin sisällöstä? Kertokaa ihmeessä!
Nyt vähän hätäseen tein tämän postauksen, koska loppuilta on ihan täynnä menoja.

Seuraavaksi odotellaan Syyskuun Bette Box:ia. Nyt tältä päivältä sen on moro!

Kommentit

Suositut tekstit