Heinäkuun Bette Box


Heippa hei kaikille! Anteeksi viivästys heinäkuun bette boxin esittelypostauksesta.
Oma aikani on mennyt viime viikkojen aikoina töitä etsiessä, vanhempien muutto Turkuun ja meidän kissa jouduttiin nukuttamaan parempaan paikkaan nukkumaan. Olen myös keskittynyt enemmän parisuhteeseeni ja kuntosalilla käymiseen, kun äitini kustanti minulle vuodeksi salikortin. Olen äitilleni tosi kiitollinen, kun hän kustanti minulle salikortin 😊. Yleensä julkaisen joka kuukausien boxit 26. päivä, mutta nyt tämä postaus venähti näin pitkälle.
Mutta täällä sitä ollaan taas päivittelemässä omaa blogia 😊.
Mutta en nyt höpise tässä sen enempää vaan mennään suoraan Bette Boxin sisältöön!



Ensimmäisenä on Lumenen kosteuttava ja raikastava kasvosuihke. Tykkään tuotteesta tosi paljon. Suihke antaa kivan kosteuden kasvoille. Suihkutan tuotetta kasvoihini juuri ennen meikkaamista. Kyseisen tuotteen löydät hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Hinta on n. 19,90€ / 100 ml.

Toisena tuotteena on Garnierin puhdistusvesi. Tämä tuote on yksi minun luottotuote. Puhdistusvesi poistaa tosi hyvin meikit. Käytän tuotetta yleensä meikkien pesun jälkeen varmistaakseen, ettei meikkiä ei ole jäänyt kasvojen ja kaulan alueelle. Tuotteen löydät hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Hinta on n. 3,95€ / 125 ml.






Seuraavana on aivan ihana Body Boom kahvikuorinta. Kuorinnan jälkeen vartalo on tosi pehmeä ja pienehkö kahvin vivahde jää ihanasti tuoksumaan vartalolla. Parempaa vartalokuorintaa en ole ennen kokeillut, kun nyt. Aion ehdottomasti ostaa lisää Body Boom- tuotteita. Tuotteita on saatavana Sokokselta sekä osoitteesta www.oletkaunis.fi . Tuotteen hinta on 18,90€ / 200 g.

Toisena tuotteena on essence:n kynsilakka. Tuotetta en ole vielä testannut. Tuote kyllä vaikuttaa lupaavalta ja sävykin on tosi kiva. Kyseinen tuote on saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Hintana on 1,99€ / 8 ml.

 

Seuraavana tuotteena on Herbinan deodorantti 48h. Tuote pitää kainalot tosi pitkään raikkaana ja puhtaana. Kyseisen tuotteen löydät hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Hinta tuotteelle on 2,20€ / 50 ml.

Toiseksi tuotteena on Pepsodentin hammastahna. Tykkään tuotteesta tosi paljon.
Tuote on saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista hintaan n. 4,70€ / 75 ml.



Lopuksi Bette Box:issa oli muutamia näytepakkauksia, joista oli L´anza:n shampoo ja hoitoaine ja Respons vartalovoide, jotka oli suoraan minulle suunnattu. Tykkään rasvata oman vartalon joka suihkukäynnin jälkeen, koska vartalovoiteet kosteuttaa ihon tosi hyvin ja jättää miellyttävän tuoksun. L´anza:n tuotteita aion ehdottomasti ostaa jatkossakin. Ostan aina kaikki hiustuotteet kampaamoista, koska kampaamotuotteet ovat parempi vaihtoehto hiuksilleni, kuin kaupan aineet. Olen vaalentanut pitkään hiuksiani ammattikampaajalla ja hän kehottaa myös käyttämään vain ja ainoastaan kampaamotuotteita.

Myös box:in mukana tuli Combeedin rakkolaastareita ja Narciso Rodriquez:in tuoksun. Rakkolaastareille en näe itselleni mitään käyttöä, enkä tuoksunäytteestä.

Tässäpä oli heinäkuun Bette Box. Mitäs te tykkäsitte box:in sisällöstä? Voitte kertoa sen tuolla kommettiboksissa. 😊.









Kommentit

Suositut tekstit