Minun päiväni!

Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille! Ajattelin tänään tehdä my day aiheisen postauksen. Ihanaa, että on taas kaikenlaisia ideoita mistä tehdä postauksia ja ajanmyötä ne aion toteuttaa. Jokin aika sitten tein postauksen aamurutiineistani, mitä teen aamuisin, mutta nyt kerron tässä postauksessa koko päivästäni, joten pääsette näkemään, mitä tänään olen oikein puuhaillut.
En höpise tässä sen enempää, vaan mennään suoraan aiheeseen!




                                            




5:40 Heräsin poikaystäväni kellonsoittoon ja siihen, kun minulla alkoi taas yllätys yllätys yskimiskohtaus, syynä on on viikon kestänyt flunssa. Yleensä en herää näin ajoissa, mutta tänään oli poikkeus aikaiseen herätykseen. Aamuisin selaan kaikki sosiaaliset mediat, sähköpostit ja pelaan paria peliä puhelimella 😊

6:45 Nousin vihdoin ylös sängystä. Aamuisin tottakai laitan aamutakin päälle ja pörrösukat jalkaan, koska kun lähtee peiton alta pois, niin tulee kauheen kylmä. Onko teilläkin vaikeuksia nousta peiton lämmöstä? Hiukset on ehdottomasti laitettava aina kiinni, ettei ne pyöri edessä koko aikaa.

                                         
6:52 Pesin hampaat, kasvot ja harjaan hiukset siistimmin ponnarille. Tänään halusin käydä myös aamusuihkussa.

                                           


7:10 Riensin kahvinkeittoon ja aamupalan tekoon. Aamupalaksi syön aina kananmunia ja riisikakkuja. Olisi hyvä, että pystyisin syömään myös puuron aamuisin. Minulla on FitFarm:in maidoton ruokavalio-ohjelma ja siihen sisältyy aamupalaan puuro. Syödessä ja kahvia naustiskellessa katsoin netflixistä sarjaa nimelta Orange is the new black. Tämä on jo kolmas kerta, kun katson kyseistä sarjaa. Olen siihen niin koukussa 😍

7:30 Aloin siirtämään edellisestä läppäristä kaikki kuvat, videot ja word- työt uudelle läppärille. Oli pakko ostaa uusi läppäri, koska entinen oli tosi hidas ja huono. Nyt on ihanan valkoinen Asus kannettava ja olen tähän todella tyytyväinen. Ihanaa kun on uusi toimiva ja nopea kannettava.

9:30 Oli aika pitää hieman taukoa kuvien siirtämisessä ja järjestämisessä oikeisiin kansioihin. Välipalaksi keitin itselleni ja poikaystävälleni kahvit ja söin banaanin ja muutaman riisikakun. Välipalan jälkeen kuvien siirtäminen ja järjestely jatkuu.

10:13 Täytyi lopettaa tältä erää kuvien seurassa oleminen. Oli jo niin kiire alkaa valmistautumaan päivään.

                                             



10:30 Laitoin päivän vaatteet päälle ja oli jo aika rueta laittamaan naamaa kuntoon.

11:30 Sain vihdoinkin tehtyä päivän meikkini valmiiksi. Ei siinä mennytkään kuin tunti vain 😀Yleensä minulla menee meikkaamiseen 30-45 minuuttia. Meikkauksen jälkeen oli aika syödä lounasta. Lounaaksi syön riisiä ja lisukkeena maidotonta kanakermakastiketta ja vähän pinaattiakin seassa.

                                           

















11:55 Korjasin meikit ja suoristin hiukset.

12:58 Lähdin tallustamaan bussipysäkille päin ruokakaupan kautta. Minulla oli tänään aika personal trainerin jutusteluun klo 14 . Keskustelimme lähinnä, mitkä ovat minun tavoitteeni kuntosaliharjoittelussa. Tottakai tavoitteenani on saada lihasmassaa ja voimaa. Kaukainen haaveeni on päästä fitness-lavoille kisailemaan. Haluan tulevaisuudessa haastaa itseäni tietyissä asioissa.

14:10 Saimme kaikki tarvittavat asiat käsiteltyä, joten lähdin odottamaan bussia kotia päin.

15:15 Tulin kotiin. Heitin tavarani lattialle ja hyppäsin suoraan sängylle. Olin niin poikki, etten heti jaksanut laittaa tavaroitani paikoilleen.

15:30 Hetken lepäämisen jälkeen siivosin keittiön, laitoin puhtaat pyykit omille paikoilleen ja uutta likakoneellista pyörimään.

16:00 Oli aika syödä päivällinen. Olin todella huonolla tuulella, kun ruoka-aika oli venähtänyt liian pitkäksi. Minulla on aina lämpimän ruoan syönti aika 3h:n välein. Keho on jo tottunut näihin ruoka-aikoihin. Keho osaa kyllä aina ilmoittaa, että nyt olisi aika syödä. Oli niin paljon tekemistä, että ruoka-ajatkin unohtui.

17:00 Tuli heti parempi fiilis, kun sai ruokaa ja kahvia. Kyllä keho tykkää! Ruoan jälkeen kävin geelikynsien kimppuun. Poistin edelliset kynsilakat ja laitoin uutta väriä tilalle. Kynnet ja ripsienpidennyksen ovat minulle pakkomielteitä. Niitä ilman en voi olla!

                                               

17:25 Kävin taas kuvien kimppuun.

18:46 Vihdoinkin! Kaikki kuvat ja videot omissa kansioissaan ja word- työt tallessa. Huhhuh! Oli siinä ainakin tekemistä.

18:46 Oli aika laittaa kone kiinni. Läppärin sammutettua otin puhelimen ja selasin kaikki sosiaaliset mediat yms.

19:30 Pesin meikit ja kävin suihkussa.

20:22 On aika syödä iltapala. Iltapalaksi syön pari kananmunaa, riisikakkuja ja banaania.

20:30 Loppuilta vietettiin poikaystävän kanssa katsoen Game of Thronesia HBO:sta.

22:30 Oli aika mennä nukkumaan.


Tämmöinen tämä päivä nyt oli. Kertokaa ihmeessä, mitä tykkäsitte tästä postauksesta. 
Se on ensikertaan heipsan!



                                         











Kommentit

Suositut tekstit