Syyskuun Bette Box



Moikka taas kaikille! Anteeksi viivästys syyskuun bette box postauksesta. On ollut nyt taas niin paljon hulinaa elämässä, etten ole blogissa ehtinyt käydä. Aloitin hiljattain kokopäivätyön ja lopun päivästä meneekin sängyn pohjalla ollessa työuupumuksen johdattamana. Tässä on ollut myös muuttohommia. Muutettiin kumppanini kanssa omakotitaloon. Talosta aion tehdä postauksen tänne blogiin jossain vaiheessa.
Mutta nyt olisi vuorossa bette boxin esittely.


Boxista löytyi mm. Lumenen nordic chic soft-matte puuteri sävyssä 1. Puuteri antaa iholle hennon päivityksen. Tykkään puuterista todella paljon. Vähän iholle tummempaa sävyä, kun iho luonnostaan on aika vaalea. Tuotetta on saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Hinta tuotteelle on n. 17,90€/9g.


Toisena tuotteena oli Blistex:in huulirasva. Tämä tuote oli yksi lemppareistani. Huulirasva antaa ihanan kosteuttavan ja pehmeän tuntuiset huulet. Huulirasva sisältää ihanan mustikan vivahteen. Ostan ehdottomasti jatkossakin tätä huulirasvaa. Tuotteen löydät hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Hinta on n. 3,95€/7g.


Sitten löysin boxista Nivean silmämeikinpoistoaineen vedenkestävälle meikille. Sanoisinko tuotteelle arvion 3/5. Tuote ei ole tarpeeksi tehokas. Kyseisen tuotteen kuitenkin löydätte hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Hinta n. 6,00€/125ml.


Seuraavina tuotteina olivat Vichy:n mineral 89 daily booster tiiviste. Tiivisteen tarkoituksena on tehdä ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Tiivistettä levitän aina aamulla ja illalla. Tuotetta on saatavilla apteekeista ja Ego-myymälöistä. Hinta on n. 23,50€/50ml.
Sain myös testattavaksi Vichy:n vartalovoiteen. Tuote oli tosi hyvä ja tuoksukin oli miellyttävä.


Uutuuksena oli Schwarzkopf:tin syväpuhdistava shampoo. Mä rakastan shampoita yli kaiken! Shampoita ei voi olla koskaan liikaa, ihmisille, jotka haluavat kunnon tuotteet omille hiuksilleen. Tuote oli kaikista parhain syyskuun bette boxista. Tuotetta on saatavilla parturi-kampaamoista sekä sokos- ja Stockmann-tavarataloista. Tuotteelle hinta on n.19,90€/200ml.


Boxiin oli myös pakattu sokerittomat SB12 Boost -ravintolisäpurukumit. En tykännyt tuotteesta ollenkaan. Oli todella pahanmakuista purkkaa. Yäk!


Joka pakkauksesta löytyvä Kenzo:n tuoksunäyte, mitkä ei ole koskaan miellyttäneet minua. Mutta tämä oli kyllä menevän tuoksuinen, että päätin ottaa tuoksun käyttöön.

Tässäpä oli tämmöinen boxi tällä kertaa! Mitäs tykkäsitte boxin sisällöstä? Kertokaa ihmeessä.
Kiitos että luitte tämän postauksen!

Kommentit

Suositut tekstit