Kurkistus marraskuun bette boxiin


Hey There!


Viime kuussa en tilannut ollenkaan lokakuun boksia,koska silloin oli tosi tiukkaa rahabudjetin takia. Selvitin, mitä boksissa olisi ollut ja jäi harmittamaan tosi paljon, kun en pystynyt tilaamaan boksia.
Tämän kuun boksi tulikin hieman viiveellä, koska toimituksen puolesta ilmeni ongelmia. Onneksi sain boksin parin päivän viiveellä. Mutta, eiköhän mennä kurkkaamaan, mitä boksi oikein sisälsi?

IsaDora Natural Matt oil-free meikkivoide:

IsaDora on ennestään tuttu merkki itselleni, mutta en ole vielä omistanut yhtäkään meikkituotetta IsaDoralta. Olen todella innostunut tuotteesta. Minusta on ihanaa testailla ja tutustua eri tuotemerkkeihin. Meikkivoiteen sävykin näyttää lupaavalta! Monesti olen hankkinut tai saanut meikkivoiteita, mutta ne ovat olleet sitten liian tummia tai liian vaaleita sävyltään. Tuotetta on saatavilla mm. Sokos- ja Stockmann-tavarataloista sekä suurimmista Prismoista ja K-citymarketeista. Hinta n. 22€/35ml.

Manna Kadar Glo Illuminator hohdevoide:

Tämän tuotteen kokeileminen vähän jännittää, koska en ole ennen käyttäny hohdevoiteita. Odotan kyllä innoissani tuotteen testaamista. Manna Kadar on myös tuttu tuotemerkki minulle. Omistan Manna Kadarilta hohdevoiteen lisäksi peitevoiteen, mikä ilmestyi minulle elokuun Bette Boxista. Tuotteen pääsee tilaamaan täältä: www.mannakadarcosmetics.com . Hinta n. 29$/20ml.

Lumene Nordic Seduction Creamy huulipuna:

Lumenelta sain aivan ihanan sävyisen huulipunan! Sävy sopii täydellisesti tulevaan juhlakauteen! Sävynä on siis 15 rose garden/ruusujen aika. Sainpahan taas yhden huulipunan täyttämään entisestään suurta huulituotekokoelmaani. Huulipunia ei voi olla koskaan liikaa! Tuotetta on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Hinta n. 18,90€/3,5g.

Simple Micellar cleansing wipes puhdistusliinat:

Boksin uutuutena paljastui Iso-Britanniasta Suomeen rantautunut suosituin  kasvojenhoitobrändi. Näillä puhdistusliinoilla on maailman paras keino pestä meikit kasvoilta iltaisin. Niin yksinkertaista! Suosin kaikille näitä puhdistusliinoja. Kannattaa kokeilla, merkillä ei ole niinkään väliä! Tuotteita on saatavilla K-citymarketeista, Tokmannilta ja hyvin varustelluista K.kaupoista. Hinta n. 3,75€/25kpl.

Elie Saab tuoksunäyte:

Viimeisenä tuotteena boksista paljastui Elie Saabin tuoksunäyte. En ole oikein koskaan innostunut bette boxin tuoksunäytteistä. Ne eivät jotenkaan ole minun makuuni.

Tämän kuun boksi oli tosi mielenkiintoinen. Odotan innolla tuotteiden testailua. Boksin parhaat tuotteet olivat IsaDoran meikkivoide, Lumenen huulipuna ja Simple micellar puhdistusliinat!
Oman boksin pääset tilaamaan täältä: www.bettebox.fi .

Toivottavasti päästään näkemään joulukuun boksia seuraavaksi!
Mitäs mieltä te olitte tämän kuun boksista? Kertokaa ihmeessä kommenttiboksiin.




Kommentit

Suositut tekstit