Kicks joulukalenteri luukut 1-8 Osa 1


Ensimmäistä kertaa päätin ostaa itselleni kosmetiikkajoulukalenterin. Valinnanvaikeutta ilmeni kyllä. Hartaasti ja pitkään mietittyäni päätin ostaa Kicksin kosmetiikkajoulukalenterin. Kalenterin hinta oli 45€. Täytyy kyllä myöntää, että koko kosmetiikkajoulukalenterit oli mulle ihan uusi juttu. Oon todella innoissani kalenterin sisällöstä, että päätin teillekin jakaa, mitä kalenterista paljastui.

Ensimmäisenä luukusta paljastui aivan ihanan sävynen huulipuna! Huulipuna on ollut aika kovassa käytössä. Aion ostaa jatkossakin tätä ihanaa huulipunaa. Huulipunia ei voi olla liikaa!

Toisesta luukusta paljastui kasvonaamio. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan tätä tuotetta, mutta vaikuttaa ainakin lupaavalta. Rakastan hemmotella itseäni laittamalla kasvonaamion naamaan ja rentoutua naamion vaikutuksen aikana. 

Kolmannesta luukusta löytyi pari kasvosientä. Näillä on helppo pestä naama puhtaaksi meikin jäljiltä. Ei tarvitse miettiä, että lentääkö vettä paitaa pitkin.

Neljännestä luukusta paljastui kuivashampoo. Arjen pelastus! Kuivashampoo on kuin avain likaisiin hiuksiin. Joskus en vain millään jaksa tai kerkeä pesemään hiuksia, niin kuivashampoo pelastaa!

Viidennestä luukusta ilmestyi aivan ihanan tuoksuinen käsirasva. Käsirasvoja ei voisi olla liikaa jatkuvasti kuiville oleville käsille. Käsirasvoille tulee paljon käyttöä mulle ainakin talvisin. 

Kuudennesta luukusta paljastui kynsilakka. Näitäkään ei voi olla liikaa! Ne, jotka rakastaa laittaa omia kynsiä, niin he tietävät kynsilakkojen tärkeyden. Itse tykkään laitattaa itselleni rakennekynnet ja lakata ihanilla kynsilakoilla.

Näitä jokainen nainen tarvitsee aivan varmasti! Seitsemännestä luukusta siis paljastui läpinäkyviä ponnareita. Nämä ei varmasti katkea ihan heti. Ennen mulla on ollu samanlaisia ponnareita, mutta ne katkesi tosi helposti. Nyt ei taida olla sitä ongelmaa näillä ponnareilla.

Kahdeksannesta luukusta paljastui tummille silmänalusille tarkoitettu voide. Tuote on ollut tosi kovassa käytössä. Ehdottomasti aion ostaa lisää kyseistä tuotetta. Itsellä kun on todella tummat silmänaluset, niin tämä tuote on kuin minulle luotu!

Näin on yksinkertaisempaa jakaa teille kosmetiikkajoulukalenterin sisältöä. Kun ne julkaisee kahdessa osassa, niin lukeminen ole liian sekavaa. Huomenna sunnuntaina paljastuu loputkin tuotteet joulukalenterista!

Kommentit

Suositut tekstit