Kicksin joulukalenteri luukut 9-17 Osa 2

Tässä postauksessa päästään näkemään Kicksin kosmetiikkajoulukalenterin viimeistenkin luukkujen tuotteet! Mitä itse olen muiden postauksia lukenut tästä Kicksin kosmetiikkajoulukalenterista, niin monilla kaikki tuotteet on eri järjestyksissä. Mutta ei siinä mitään, mennään suoraan postaukseen!

Yhdeksännestä luukusta paljastui unimaski. Tämä kyllä oli turhin tuote tästä kalenterista. Itse en juurikaan käytä unimaskia. En tiedä oliko tämä muidenkin mielestä turhin tuote, jolla on samanlainen joulukalenteri, kuin minulla.


Kymmenennestä luukusta paljastui all-in-one pohjalakka. Tätä tulee vähän harvemmin käytettyä. En oikein tykkää laittaa pohjalakkaa ennen rakennekynsien laittoa. Jos vain lakkaisin omat kynnet ilman rakennekynsiä, niin sitten toki tuotteelle on käyttöä.


Luukusta 11 paljastui pinsetit. Hyvä olla varalta pinsetit, jos edelliset vaikka häviää. Mulla on huono tapa aina hävittää pinsetit johonkin, sitten etsin niitä kissojen ja koirien kanssa. Nyt ei pitäisi olla sitä ongelmaa!


Luukusta 12 paljastui kiiltoa poistavat laput. Tämä on mulle ainaki uusi tuote. En ole vielä kyseistä tuotetta testannut, mutta odotan innolla tuotteen testaamista.


Luukusta 13 löytyi itseruskettava ´´pyyhe´´. Tämä oli myös minulle aivan turha. En tykkää yhtään itseruskettavien käytöstä, koska ne sotkee helposti vaatteet ja lakanat, epätasaumilta on vaikea välttyä.


Luukusta 14 ilmestyi musta rajauskynä. Vaikka käytän rajauskyniä todella harvoin, niin onhan se ihanaa saada testiin uudenlaisia rajauskyniä. Itse tykkään käyttää enemmän nestemäisistä ja vedenkestävistä rajauskynistä.


Luukusta 15 paljastui terotin. Olen kaivannutkin uutta edellisen tilalle. Kokeilin ensimmäistä kertaa Kicksiltä saanutta  teroitinta, niin täytyy myöntää, että tämä teroittaa todella hyvin.


Luukusta 16 löytyi hiuspinnejä. Nämä tuli, kuin tilauksesta! Pinnejä tarviin lähes päivittäin! Näillä on helppo pitää esim. otsahiukset naamalta pyörimästä. 


Luukusta 17 paljastui täysin uusi tuote: vaahtoava suihkugeeli. En ole vielä ehtinyt kokeilla tuotetta, mutta kuulostaa lupaavalta. On ihana kokeilla uusia suihkugeelejä eri tuotemerkeiltä.

Edellisessä postauksessa kerroin, että loput luukut 9-24 Kicksin kosmetiikkajoulukalenterista tulee kakkos osaan, mutta päätin tehdä vielä kolmannen osan lopuistaluukuista, että on miellyttävämpää lukea samaan aiheeseen kuuluvia postauksia! 

Kommentit

Suositut tekstit