Cocopandan paketin avausta

Oikein mukavaa sunnuntaiaamua kaikille! Tänään sunnuntain kunniaksi haluan esitellä teille, mitä kaikkea ihanaa olen tilaillut Cocopandalta. Monet varmaan arvaakin mitä kaikkea on luvassa otsikosta päätellen 😀. Cocopandalla on nyt ollu tosi hyviä alennuksia, niin otin tilaisuuden hyväksi ja tilailin kaikkea ihanaa.

Ensimmäiseksi paljastui Revolutionin kolme luomiväripalettia. Sävyt olivat aivan ihania! On nudea, kylmää ja lämmintä sävyä. nyt pääsen kunnolla opettelemaan erilaisia tutoriaaleja itselleni, että ystävälleni. Alas laitan kuvia meikkipalettien sävyistä.





 


 

Seuraavaksi paketista löytyi aivan ihana highlighter. Tästä on tullu mulle uusi suosikki!


Sitten ostin myös testiin Nyx:in uusia huulipunia. Mulla on entuudestaankin paljon kyseisiä huulipunia ja täytyy kyllä sanoa, että oon aika tyytyväinen näihin huulituotteisiin.


Viimeisenä paketista löytyi Milanin luomivärin pohjustusvoide. Nyt sitten on hyvä rueta taiteilemaan luomiväreillä, kun on hyvä pohja alla.



Tällä kertaa tälläistä postausta oli tarjolla. Kertokaa ihmeessä mitä piditte näistä tuotteista, jos teillä on samoja tuotteita, mitä tässä postauksessa.

Hyvää päivän jatkoa kaikille, tsau!




Kommentit

Suositut tekstit