Tammikuun Bette Box

Oikein mukavaa Helmikuun ensimmäistä päivää! Tämän kunniaksi näytän teille mitä tammikuun bette boxi sisältikään. Blogi on ollut nyt aika hiljainen jo jonkin aikaa. Syynä blogin hiljaisuuteen on ollut väsymys, masennus ja työttömyys. Toivotaan vain, että jostain joskus löytyisi vakituinen työpaikka minulle. Olen siis keväästä 2017 asti ollut työttömänä, joten nyt niitä töitä alkaa kaipaamaan. Keikkatöitä on kyllä ollut, mutta vakituinen paikka on aina parempi. Mutta en tässä höpise enempää, vaan mennään suoraan postaukseen.

Ensimmäisenä boxista löytyi iberon ripsiharja ja -kampa. 
Harjaosalla harjaan kulmakarvat ojennukseen ennen kulmien tekoa ja tekemisen aikana. Kampaosallakin harjaan kulmakarvoja, mutta harvemmin. Tuote on ostettavissa Prismoista ja K-citymarketeista hintaan 5,90€.

Seuraavaksi löytyi aivan ihanan sävyinen Lumenen huulikiilto! Tästä tuotteesta tykkäsin todella paljon. Huulikiillon tehtävänä on hoitaa ja kosteuttaa huulia sävyn lisäksi. Tuote on ollut kovassa käytössä 😀
Tuote on ostettavissa hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista hintaan n. 17,90€.

Boxista löytyi myös Simplen silmämeikinpoistolaput, joilla on tosi helppo pestä silmämeikit. Ehdottomasti suosittelen kyseistä tuotetta ostettavaksi. Itse käytän näitä kasvomeikin poistoon, koska en käytä ripsiväriä ollenkaan. Tuotetta on saatavilla vain hyvinvarustelluista K-kaupoista hintaan 3,95€.

Seuraavaksi boxsista ilmestyi aivan uusi tuote minulle. En ole kuullutkaan kyseisestä merkistä ja kyseisistä tuotteista. Tämä tuote on kyllä täydellinen. Seerumia levitän aina ennen meikkaamista. Tuotteen saatavuus ainoastaan apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista hintaan n. 52,00€/30ml.

Näytepakkauksena sain testattavaksi Pepsodentin hammastahnan, jonka tehtävänä on poistaa tummentumia tehokkaasti hampaiden pinnalta. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, hypermarketeista ja suurimmista supermarketeista hintaan n. 2,65/75ml.

Sain testattavaksi myös Twiningsin kofeiinittomia teitä. Näistä mauista ei ole mikään omaan makuuni sopivia. Nämä olivat boxin ainoat pettymykset. 

Tässäpä oli tammikuun bette box! Mitäs tykkäsitte sisällöstä? Kertokaa ihmeessä mielipiteenne kommenttiboxiin. Toivotan täältä ruudun toisesta päästä kaikille oikein mukavaa illan jatkoa! 

Kommentit

Suositut tekstit